Обръщам се към всички софиянци: Ние трябва да подкрепим кандидата

...
Обръщам се към всички софиянци: Ние трябва да подкрепим кандидата
Коментари Харесай

Борисов от Самоков: Обръщам се към всички софиянци да подкрепят Васил Терзиев в неделя

" Обръщам се към всички софиянци: Ние би трябвало да подкрепим претендента на държавното управление (Васил Терзиев, бел. ред.). Колкото и да не ни е от вътрешната страна ". Това значимо заявление направи в Самоков по време на предизборна среща водачът на ГЕРБ Бойко Борисов. 

" В момента избираме сред алено и тъмночервено в София. Трябва ли обаче да се поддадем на страстта и в персоналното си партийно его да създадем по този начин, че България да тръгне още по-надолу?! Поне това държавно управление е ясно, че държи корав курс против агресора Путин, против експанзията против Израел, за проевропейско и проатлантическо бъдеще на България ", добави Бойко Борисов.
 
" Мисля, че и Самоков може да има добър кмет. Мисля, че с вас и Божията помощ може да стане. Знам, че тука се хвърлят големи пари, купуват се гласове. Но самоковци виждат и могат да се оправят. Аз нормално вървя там, където сме постигнали триумфи ", посочи Борисов.
 
И даде образец за община Долна Баня, която се ръководи от кмет на ГЕРБ, а определените общински съветници са единствено от Политическа партия ГЕРБ. " Затова мисля, че и в Самоков може да се получи, и в Костенец, и в Сливница. Костинброд, Годеч, Божурище, все мощни кметове ", добави някогашният министър председател.
 Среща в Самоков в поддръжка на Ангел Джоргов, кандидат-кмет на ГЕРБ в Самоков Среща в Самоков в поддръжка на Ангел Джоргов, кандидат-кмет на ГЕРБ в Самоков Източник: Скрийншот видео кадър
" Вие виждате какво се случва в страната. Последните часове се пораздвижиха нещата. По-скоро за Самоков ще кажа, че същински ще ни зарадвате, в случай че спечелим изборите. За разлика от сътрудниците ние съблюдаваме закона, в деня за размисъл предходната седмица те се разхождаха по площадите и агитираха ", съобщи още той.

И означи: " Господин Петков е пуснал един пост. Това е един от дребното случаи, в които съм склонен с него. Той се обърнал към всички десни гласоподаватели и хора с демократични полезности. Същото бих споделил и аз... А господин Петков написа: Този претендент (Ваня Григорова,б.р.), е подсилен и от Българска комунистическа партия ". И на никое място не видях, че Българска социалистическа партия е издигнала Ваня Григорова, а водачът на Българска социалистическа партия беше ваш вицепремиер - Корнелия Нинова. Защо допускате Българска социалистическа партия да ви поддържа на всички места в страната против ГЕРБ? Това почтено и откровено ли е?! ", разяснява Борисов.
 
" Да забележим тогава какви болшинства ще създадат в СОС. Но ще запитвам всеки ден Кирил Петков, в случай че направи уйдурма в СОС, в случай че създадат уйдурма. И се обръщам към Христо Иванов и Атанас Атанасов - още имате време. Така, както аз изнасилвам партията сега, обърнете се и ще забележим във вторник - дали сте били откровени в своя пост и в случай че сте играли против нашите кметове, то ще ви се върне - подсигурявам ви го ", предизвести водачът ан ГЕРБ.
 
" Призовавам ви - обърне те се към вашите избира тели, с цел да не се чупи това мъничко евроатлантическо болшинство... Ние вършим компромис - и поради страната, и поради държавното управление. Колкото и да не утвърждаваме някои неща, това е по-доброто ", съобщи водачът на ГЕРБ. " Желая ви хубава вечер, а на отличниците - да бъдат все по този начин положителни кметове ", съобщи в умозаключение Бойко Борисов.
 
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР