Обръщам се към районните кметове, че е време е за

...
Обръщам се към районните кметове, че е време е за
Коментари Харесай

Фандъкова към районните кметове: Нека да се хванат за работа, за пари ще говорим накрая

Обръщам се към районните кметове, че е време е за косене и поддържане на зелените площи, почистването също би трябвало да върви непрекъснато, сподели през днешния ден кметът на София Йорданка Фандъкова при инспекция на ремонта на градинката пред хотел " Рила " в центъра на София.

 

" Нека да се заловен за работа, за пари ще приказваме най-после, когато имат планове и са изразходвали парите, които са им отпуснати ", сподели тя.

 

Столичният кмет сподели, че през вчерашния ден е предходна през няколко региона на града, където междублоковите пространства са с доста боклуци, не са направени оборки и това час по-скоро би трябвало да се случи. Фандъкова подсети водещата роля на районните кметове при поддръжката и грижата за междублоковите пространства и зелените площи в кварталите. Районните кметове имат обезпечен бюджет за косене, за разчистване на междублоковите пространства, за разчистване на детските площадки, сподели кметът и акцентира, че хората би трябвало да изискват това от районните кметове.

 

" Там, където средствата не доближават, ние сме разполагаем да разясняваме увеличение на бюджета, само че тогава когато са разходвали бюджета, с който разполагат ", съобщи кметът Фандъкова. Тя посочи, че от началото на годината регионите не са похарчили нито един лев за поддръжка на зелените площи, а всички районни кметове разполагат със средства за тази активност. 

 

Източник Българска телеграфна агенция

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР