Обожаваме анимационни филмчета още от деца. Макар да не е

...
Обожаваме анимационни филмчета още от деца. Макар да не е
Коментари Харесай

Могат ли лисица и куче да бъдат най-добри приятели

Обожаваме анимационни филмчета още от деца. Макар да не е измежду най-известните аниимации на Disney, една от обичаните е " Лисицата и хрътката " от 1981 година

Една прелестна история за същинско другарство сред лисиче и куче, която постоянно ни е трогвала до сълзи. Затова и ужасно доста се зарадвахме, когато попаднахме на историята за " Лисицата и хрътката ", само че в действителния живот.

Ричард Боулър бил в строителния бизнес, само че решил да промени живота си и по тази причина се преместил с приятелката си Хелън от графство Бедфордшър в планината покрай град Коруен в Северен Уелс.

View this post on Instagram
A post shared by Richard Bowler (@richardbowler1) on Mar 28, 2020 at 12:12am PDT

Двойката се настанила в малко имение, дружно с кучето си Мади. Ричард у Хелън употребявали, че са измежду дивата природа, с цел да се отдадат на едно от заниманията си - фотографията.

Един ден техни съседи им донесли едно малко (още сляпо) лисиче, което намерили инцидентно в гората. Поради някаква причина майката лисица изоставила дребните, а бащата избил всички от котилото, без това женско лисиче, което се нуждаело от някой, с цел да оцелее.

View this post on Instagram
A post shared by Richard Bowler (@richardbowler1) on Dec 27, 2019 at 12:50am PST

Ричард и Хелън решили да го вземат и да се грижат за него, като се надявали, че някак си ще се разбере с кучето им. Но тогава се случило нещо, което не очаквали.

View this post on Instagram
A post shared by Richard Bowler (@richardbowler1) on Mar 23, 2020 at 12:03am PDT

Домашният им любим Мади освен приел без възражения изсоставената дребна лисичка, само че и я взел под " крилото " си и почнал да се грижи за нея като за свое кутре.

View this post on Instagram
A post shared by Richard Bowler (@richardbowler1) on Sep 21, 2019 at 11:27pm PDT

Семейството кръстило лисицата Роузи, която към този момент е на 15 месеца и е неразлъчен другар с Мади. Роузи се оказала и доста умна и научила доста от командите, които изпълнявал Мади. Точно както правело кучето, по този начин и лисицата почнала да сяда по комада, да носи предмети и даже ненапълно си построила хигиенични привички, написа Daily Mail.

View this post on Instagram
A post shared by Richard Bowler (@richardbowler1) on Feb 14, 2020 at 12:10am PST

А фотосите на двамата другари, които Ричард качва в профила си в Instagram, са просто очарователни. Върнаха ни в детството в спомените за обичаната ни история за " Лисицата и хрътката ".

View this post on Instagram
A post shared by Richard Bowler (@richardbowler1) on Dec 22, 2019 at 10:29pm PST
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР