Обновяване на централната част на селото, ремонт на тротоари, улици,

...
Обновяване на централната част на селото, ремонт на тротоари, улици,
Коментари Харесай

В Първомайци подкрепиха кандидатите на ГЕРБ за Община Горна Оряховица

Обновяване на централната част на селото, ремонт на тротоари, улици, оформяне на алея за разходки край реката, хигиенизиране, основаване на условия за развиване на дребния и междинен бизнес са част от целите на претендентът за кмет на Първомайци от Политическа партия ГЕРБ Ясен Янков, който има зад тила си три сполучливи мандата. На предизборна среща пред жителите на селото, той направи къс разбор на осъщественото и очерта акценти от програмата си за работа през новия мандат. На срещата участваха претендентът за кмет на Община Горна Оряховица инж. Добромир Добрев и претендентите за общински съветници. Подкрепата си за претендентите на Политическа партия ГЕРБ изрази и националният представител инж. Клавдия Ганчева. Всички тук са потвърдили се експерти. Нека оценим почтено всичко направено през мандата, дано погледнем програмата за идващите 4 години и на 27 октомври да гласуваме рационално с №43 за мощния тим на ГЕРБ – държавно управление, законодателна власт, кмет на Община, общински съветници и кмет на обитаемото място, с цел да продължим дружно напред, прикани инж. Клавдия Ганчева.

Да си кмет не е привилегия, а отговорност. Имам предпочитание да продължа да работя за Първомайци, по тази причина разгадавам на вашата поддръжка. Благодаря на инж. Добрев и неговия екип, че през всички тези години са помагали постоянно за решение на проблемите на селото. Затова на 27 октомври дано създадем верния избор, с цел да продължим да работим в един сполучлив екип, съобщи претендентът за кмет на Първомайци Ясен Янков.

Ние не търсим оправдания и аргументи, а търсим решения на проблемите. Тук пред вас са хората, които имат сила и опит, имат ясна тактика по какъв начин сполучливо да продължим напред. През последните 8 години зададохме доста положително движение на работа и с вашата поддръжка на 27 октомври, гласувайки с №43 за тима на ГЕРБ, ще продължим да работим дружно, прикани претендентът за кмет на Община Горна Оряховица инж. Добромир Добрев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР