Обновената версия на Lexus RC F получи специална суперспортна лимитирана версия Track

...
Обновената версия на Lexus RC F получи
специална суперспортна лимитирана
версия Track
Коментари Харесай

Lexus RC F получи Track Edition версия

Обновената версия на Lexus RC F получи специална суперспортна лимитирана версия Track Edition, която е предопределена за онези от клиентите на марката, които не желаят да вършат компромис сред лукса и динамиката на пътя.

За новата версия RC F Track Edition, от Lexus коментират, че разропалага с богат набор оптимизации, които са създадени с идеята да пренесат пътното държание на автомобила на ново равнище.

Основен акцент при нововъведенията около RC F Track Edition са свързани с олекотяването на структурата (с около 70-80 кг) и подобряването на аеродинамиката на купето, като за задачата са били разработени спомагателни карбонови елементи, включително и величествен заден фиксиран спойлер.

Новият Lexus RC F Track Edition, който ще бъде пуснат в произвеждане през март, е оборудван с карбон-керамична спирачна система на Brembo, олекотени 19-цолови джанти BBS, направени от въглерод таван и преден капак, титаниева изпускателна система, стандартен червен кожен салон с акценти от Alcantara и други.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР