Обновена е хоризонталната маркировка на участъка от първокласния път I-2

...
Обновена е хоризонталната маркировка на участъка от първокласния път I-2
Коментари Харесай

Обновява се хоризонталната маркировка по път I-2 при Шумен. Карайте внимателно!


Обновена е хоризонталната маркировка на сектора от първокласния път I-2 Русе – Варна при Шумен. Предвижда се на следващия ден да се поставя хоризонтална маркировка и по път I-7 Силистра – Шумен при село Загориче, оповестяват от пресцентъра на Агенция „ Пътна инфраструктура “.

На автомагистрала „ Хемус “ в региона на Каспичан се подменят ограничаващите системи /мантинели/, повредени при пътнотранспортни катастрофи.



До края на седмицата ще продължи монтирането на ограничаващи системи в сектори от автомагистрала „ Тракия “ на територията на областите Пловдив и Пазарджик. В област Пазарджик ще се работи в платното за София и в междинната разграничителна линия в секторите от 65-ти км до 103-ти км и от 71-ви км до 87-ми км в платното за Бургас.

Дейностите не престават и в платното за София в междинната разграничителна линия от 107-ми до 124-ти км на Автомагистрала „ Тракия “ в област Пловдив. Необходимо е водачите да карат деликатно, със съобразена скорост и да съблюдават прецизно поставената пътна сигнализация.



 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР