Облеклото на членовете на британското кралско семейство винаги е привличало

...
Облеклото на членовете на британското кралско семейство винаги е привличало
Коментари Харесай

Защо кралските особи опаковат винаги и траурни дрехи при пътуване

Облеклото на членовете на английското кралско семейство постоянно е привличало вниманието – от цветните тоалети на кралица Елизабет Втора, роклите на Кейт, та до късите панталони на принц Джордж.

Нормите за кралските дрехи в действителност са надълбоко вкоренени в историята. Това важи и за дрешника при пътешестване в чужбина. Примерно принц Джордж би трябвало да има най-малко пет чифта къси панталони в разнообразни цветове, принцеса Шарлот би трябвало да разполага минимум с 10 барети, а в багажа на херцогинята на Кеймбридж наложително участват два чифта бежови обувки.

ВИЖТЕ СНИМКИ НА ПЕРФЕКТНАТА КЕЙТ

Има и едно доста необичайно и тъмно условие при пакетирането на багажа. Когато член на кралското семейство пътува в друга страна, той или тя би трябвало да опакова наложително черен отбор, подобаващ за печал.

Неотразимата Кейт с тиарата на Даяна и бижутата на Елизабет (СНИМКИ/ВИДЕО)

Правилото е в действие, при положение, че някой от фамилията почине, до момента в който те са на път. Това подсигурява, че ще са уместно облечени, когато стъпят на родна земя.

Какво облякоха кралски особи и посетители в Деня на дамите (СНИМКИ)

През 1952 година кралица Елизабет е на път за Кения, когато научила новината за гибелта на татко си. Тъй като нямала черна рокля в себе си, тя е била принудена да чака в самолета, до момента в който и донесат уместно облекло, с което да се появи пред обществото.
 Елизабет Кения Guliver/Getty Images
По тематиката Принцеса Даяна е най-впечатляващата жена на всички времена Ето за какво Уилям и Кейт в никакъв случай не се държат за ръце на обществени места (ВИДЕО) Скрито обръщение или случайност: Елизабет II се накипри като... Европейския съюз (СНИМКИ) Запис разкрива нещастието на принцеса Даяна от брака й
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР