Облаци сменят слънцето днес, а около и след обяд от

...
Облаци сменят слънцето днес, а около и след обяд от
Коментари Харесай

Времето: От запад започват валежи от дъжд. Температурите ще се понижат

Облаци сменят слънцето през днешния ден, а към и след обяд от запад ще стартират превалявания от дъжд. Преобладаващите минимални температури ще са сред 0° и 5°, в София - към 2°. Максималните ще са сред 12° и 17°, по-ниски, 9°-11°, ще бъдат в западните региони, в София - към 11°.

Към вечерта, изначало в Северозападна България, а през нощта и в останалата част от страната, вятърът ще се ориентира от северозапад, ще се усили и с него бързо ще става студено. С понижението на температурите в нощните часове във високите полета на Западна България и Западния Предбалкан дъждът ще се примесва и ще минава в сняг.

Над планините облачността ще се усилва, най-късно след обяд в масивите на изток. Около и след обяд от запад ще стартират превалявания от дъжд, над към 2000 метра - от сняг. Ще духа сдържан до мощен югозападен вятър, само че към вечерта ще стартира да се ориентира от северозапад, с него температурите ще стартират да се намаляват и сняг ще вали и при по-ниска надморска височина. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 7°, а на 2000 метра - към 1°.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР