Областният управител Ралица Манолова и Областният председател на КСБ Мария

...
Областният управител Ралица Манолова и Областният председател на КСБ Мария
Коментари Харесай

Рамково споразумение за сътрудничество между Областна администрация – Габрово и Камара на строителите в България

Областният шеф Ралица Манолова и Областният ръководител на КСБ Мария Башева подписаха през днешния ден Рамково съглашение за съдействие сред Областна администрация – Габрово и Камара на строителите в България – Областно председателство – Габрово.

„ Целта, която си слагаме с това е цялостна бистрота при осъществяване на строително – ремонтни действия на здания и инфраструктура. “ – разяснява регионалният шеф Ралица Манолова, която добавя, че по този метод ще се сведе до най-малко опцията от порочни практики за работа с избрани компании – реализатори. Манолова се надява, че тази процедура ще бъде призната и от други институции.

В съглашението е записано, че при всяка настъпила нужда от строително-монтажни работи регионалният шеф ще изпраща информация до Камара на строителите в България – Областно посланичество – Габрово, която от своя страна ще я популяризира до своите членове. Освен това при питане от страна на Областна администрация – Габрово, Камара на строителите в България – Областно посланичество – Габрово ще предлага лист от лица с нужната дееспособност, които да съветват решаването на проблеми, свързани с потребност от предприемане на строително-монтажни работи. При нужда страните ще да вземат участие с общи екипи в огледи и сформиране на задание за бистрота, експертност и успеваемост на предлаганите решения, за които Областен шеф на област Габрово би трябвало да вземе решение или да предложи такова (в взаимозависимост от съответния проблем). Камарата на строителите в България – Областно посланичество – Габрово ще осведоми при нужда Областна администрация – Габрово, по отношение на новости в областта на строително-монтажните работи, които биха съдействали за развиването на района и съставляват познания, значими за ефикасната работа на чиновниците в Областна администрация – Габрово. От своя страна Областна администрация – Габрово ще дава от време на време информация на Камара на строителите в България – Областно посланичество – Габрово, по отношение на промени в стратегическите и планови документи в областта на строителните действия, които касаят развиването на този бранш в района.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР