Областният управител проф. Наско Василев и заместниците му арх. Банко

...
Областният управител проф. Наско Василев и заместниците му арх. Банко
Коментари Харесай

Областният управител и неговите заместници се срещнаха с ръководители на КЕЦ на „Електроразпределение Юг“

Областният шеф проф. Наско Василев и заместниците му арх. Банко Банов и Любомир Желев се срещнаха през днешния ден с ръководители на Клиентски енергоцентрове (КЕЦ) на „Електроразпределение Юг“ ЕАД.

В диалога участваха ръководителите на КЕЦ Стара Загора, КЕЦ Казанлък, КЕЦ Раднево и КЕЦ Загора. 

Участниците в срещата разискаха опциите за възстановяване на качеството и бързината на услигите, свързани с присъединението на клиенти на електрическа сила към мрежата на „Електроразпределение Юг“. От КЕЦ Загора обясниха, че са поели ангажимент да доставят на бизнес клиентите – вложители в Индустриална зона „Загоре“, цялата нужна им мощ.

За да се усъвършенства връзката сред клиентите, присъединяващи се към мрежата на „Електроразпределение Юг“ и центровете по места, регионалният шеф ще инициира среща сред управленията на КЕЦ и основните архитекти на общините. На нея ще бъдат разисквани опциите за ускорение на услугите, осъществявани от електроразпределителното сдружение., както и подобряването на връзката сред общините и КЕЦ при осъществяване на ремонтни и други действия в обитаемоте места. „Нашата цел е всички дружно да работим в интерес на публичния интерес и да спомагаме на бизнеса, с цел да върви той напред“, сподели проф. Василев.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР