Областният управител на област Хасково инж. Минко Ангелов и заместник

...
Областният управител на област Хасково инж. Минко Ангелов и заместник
Коментари Харесай

Областния управител на Хасково проведе среща с главния управител на Германо-Българската индустриално-търговска камара

Областният шеф на област Хасково инж. Минко Ангелов и заместител регионалният шеф на област Хасково Мартин Узунов се срещнаха с основния шеф на Германо-Българската индустриално-търговска камара д-р Митко Василев в Областна администрация-Хасково.

ГБИТК е учредена въз основата на двустранно съглашение сред държавните управления на Федерална република Германия и Република България. Към момента тя е най-голямата двустранна комерсиална камара в България, в която членуват над 600 компании и организации от разнообразни сектори, представители както на огромни, по този начин и на дребни и междинни предприятия.

Областният шеф на област Хасково инж. Минко Ангелов и заместител регионалният шеф Мартин Узунов срещнаха господин Василев с опциите, които предлага районът в разнообразни браншове на земеделието и сфери на търговията.

Главният шеф на Германо-Българската индустриално-търговска камара обсъди опцията немски вложители да посетят област Хасково и да им бъдат показани терени и някогашни предприятия в района, които биха могли се развият още веднъж. Г-н Василев изясни, че е направил със своя екип фирмени визити в Харманли, където са ситуирани предприятия от винаро-лозарския отрасъл с положителни индикатори, които би било добре да вземат участие със свои щандове в Дюселдорфския панаир.

Г-н Ангелов и господин Узунов подчертаха, че са подготвени да спомагат в представянето на благоприятни условия на немски вложители, които биха желали да посетят района и да развият бизнес у нас. Д-р Василев благодари за поддръжката и съобщи, че се радва, че страната на локално равнище провежда ползотворни срещи, на които да се разискват тематики от съвместен интерес и за двете страни.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР