Областният координатор и избран за депутат в 49-то НС Валери

...
Областният координатор и избран за депутат в 49-то НС Валери
Коментари Харесай

Депутат от "Възраждане" в бизнес връзки с руски граждани

Областният координатор и определен за народен представител в 49-то Народно събрание Валери Иванов Сираков се оказва в дългогодишни бизнес връзки с съветски жители, видя в архивите Zonanews.
 
 Вимос 1 Вимос 1 Източник: Zonanews
Във компания " Вимос 1 " той има 34 % от капитала, а мажоритарен притежател там е компания " Обединени райони " - сдружение, което се има от жителите на Руската федерация Максим Анатолиевич Китай и Константин Всеволодович Чураков. Същия Константин Чураков е шеф на компания " Вимос 1 ".
 
 АКМ-04 ООД АКМ-04 ООД Източник: Zonanews
Бизнес връзките през годините на определения народен представител от " Възраждане " се разгръщат и с още една съветска компания - АКМ-04 ООД. С нея са съсобственици и съуправители в друго сдружение - " Вимос ".
 
 Обединени райони Обединени райони Източник: Zonanews
АКМ-04 ООД е благосъстоятелност надлежно на жителите на РФ Константин Всеволодович Чураков и Андрей Евгениевич Вялкин, както и на сдружението " Обединени район ". 
 
 Валери Сираков Валери Сираков Източник: Фейсбук
Валери Сираков е основател на структурата на искрено заставащата на позициите на Кремъл проруска партия " Възраждане " във Видин през 2017 година Днес той е регионален координатор на партията за област Видин  и член на Организационния съвет. Преди това е бил в управителното тяло на Политическо придвижване " Социалдемократи ".
 
 Валери Сираков в ПД Социалдемократи Валери Сираков в ПД Социалдемократи Източник: Zonanews
Роден е  през 1956 година в град Велико Търново. Средно обучение приключва в град Червен бряг, а висше в СА " Д. А. Ценов " гр. Свищов със  специалност Финанси и заем.
 
Професионалният му път стартира през 1980 година в Министерство на финансите – Държавен финансов надзор – Видин  – " Финансови проверки в предприятията от промишления бранш " и минава през управнически позиции в банки и други браншове. Бивш пълномощник на " Тексимбанк " - клон Видин. 
 
 Валери Сираков е някогашен пълномощник на Тексимбанк-клон Видин Валери Сираков е някогашен пълномощник на Тексимбанк-клон Видин Източник: Zonanews
 
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР