Областният координатор Георги Мараджиев и кметът на община Марица Димитър

...
Областният координатор Георги Мараджиев и кметът на община Марица Димитър
Коментари Харесай

ГЕРБ и „Обединени земеделци“ отново с общ кандидат за местните избори в община Марица

Областният координатор Георги Мараджиев и кметът на община Марица Димитър Иванов подписаха съглашение за издигане на обща кандидатура за Местните избори на 27-ми октомври. Това оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ.

Димитъp Иванов, който два мандата ръководи общината, ще се бори за трети от обединението ГЕРБ (Oбединени земеделци). Днес Мараджиев и Иванов подписаха съдружното съглашение за взаимно явяване на изборите.

„ Там, където има сполучливи кметове, ще ги поддържаме. С това съглашение ще продължим да развиваме общината, като една от най-хубавите за живеене и работа в Пловдивска област “, разяснява Георги Мараджиев.

Oт cвоя страна Димитъp Иванов уточни, че ГЕРБ и „ Обединени земеделци “ са печеливш тим в община Марица и по тази причина още веднъж са дружно за локалния избор.

„ За два мандата в общината е направено толкоз доста, колкото не е реализирано за 30 години “, посочи Иванов и добави, че по тази причина има достолепието да изиска избор на доверие от жителите на общината.

Той благодари на ГЕРБ за доверието и на ръководителя на „ Обединени земеделци “ Петя Ставрева за поддръжката.

Двете политически сили ще бъдат дружно и в конкуренцията за съветници, както и за кметове на 19-те села в общината.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР