Областният информационен център – Русе стартира онлайн конкурс за видеоклип

...
Областният информационен център – Русе стартира онлайн конкурс за видеоклип
Коментари Харесай

ОИЦ - Русе организира конкурс за млади предприемачи

Областният информативен център – Русе започва онлайн конкурс за видеоклип на тематика „ Имам бизнес концепция! “. Той се провежда от Централното координационно звено в администрацията на Министерски съвет и на Мрежата от 27 ОИЦ в страната. Част е от Общата самодейност на Мрежата за разпространение на Европейските структурни и капиталови фондове и от самодейността на Европейската комисия „ Европа в моя район 2019 “.
Право на присъединяване имат възпитаници от 14 до 18 година Създаденият от тях видеоклип би трябвало да е до 25 МВ и с дълготрайност до 2 минути. Представената бизнес концепция би трябвало да е креативна, истинска и новаторска, да има капацитет за развиване, да е ясно и тъкмо дефинирана и в логическа поредност. Крайният период е 12 май 2019 година
Изпраща се като СЪОБЩЕНИЕ (MESSAGЕ) към основаното за задачата събитие на страницата на ОИЦ – Русе във Facebook. Задължително в клипа би трябвало да се посочат: трите имена на участника, клас, учебно заведение, обитаемо място, телефон и адрес на е-поща. Необходима е декларация по пример, попълнена от родител.
Всички получени видеоклипове ще бъдат оповестени в събитието на страницата на ОИЦ-Русе на 13 май 2019 година От тази дата до 23 май 2019 година включително ще може да се гласоподава за видеоклиповете с лайкове. Ще се регистрират единствено действителни лайкове на клипа. Използването на скриптове за изкуствено повишение на лайкове, пазаруването или манипулиране им по какъвто и да било метод, води до дисквалификация.
Топ 10 с най-вече лайкове ще получат безжични тонколонки. Първите двама ще бъдат наградени и с посещаване в София Тех Парк, където ще се срещнат с към този момент съумели бизнесмени. Награждаването ще се организира от 28 май до 1 юни 2019 година, когато ще се разгласят и спечелилите. Резултатите ще се разгласяват на фейсбук страницата на ОИЦ-Русе и на Единния информативен портал за Европейски структурни и инвестиционни фондове - www.eufunds.bg.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР