Облагородено имение на известния дубайски остров Palm Jumeirah се продава

...
Облагородено имение на известния дубайски остров Palm Jumeirah се продава
Коментари Харесай

Купуваш къща и ти подаряват Rolls Royce и Ferrari

Облагородено имение на известния дубайски остров Palm Jumeirah се продава против 32.67 млн. USD. Купувачът на къщата с 5 спални ще получи като подарк Rolls Royce, Ferrari и мотор Harley-Davidson, както и рядка сбирка от творби на изкуството, която включва фигури в действителна величина от компания „ Трансформърс”

Къщата разполага с три кухни, три киносалона с обща повърхност 1300 кв.м. Има особено място за предпазване на шампанско, бар с голяма водна стена. Мебелите в къщата са дизайнерски на Fendi, Bentley и Minotti. Разбира се, сходен първокласен парцел не може без фитнес, SPA зона, външен басейн с луксозна панорама и джакузи на покрива.

„ Целта ми беше за удивявам моите посетители като ги поканя в един фактически неповторим имот”, споделя продавачът Майкъл Алибхай. Той ръководи компания, която създава облекла за стилната марка Zara. Идва в Обединените арабски емирства от Швеция преди 20 години. През 2011 година купува имот, на който в продължение на 6 години строи къщата фантазия. Сега е решил да се върне в скандинавската страна и продава парцела.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР