Облачността ще е променлива, значителна над планините и планинските райони

...
Облачността ще е променлива, значителна над планините и планинските райони
Коментари Харесай

Ветровито днес, с валежи главно в планините frognews.bg

Облачността ще е променлива, забележителна над планините и планинските региони и основно там ще има превалявания от сняг. Ще духа сдържан, в Дунавската низина и западната част на Горнотракийската равнина краткотрайно мощен северозападен вятър.

По Черноморието облачността ще е променлива, по-често забележителна. На места ще превали дъжд, в утринните часове - сняг. Ще духа сдържан северозападен вятър. Максималните температури ще са сред 3° и 6°. Температурата на морската вода е 8°. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.

В планините ще доминира облачно и прохладно време. Ще има валежи от сняг и условия за снегонавявания. Ще духа сдържан и мощен вятър от северозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към минус 2°, на 2000 метра – към минус 9°.

В сряда в по-голямата част от страната, като се изключи югозападните региони, ще духа сдържан северозападен вятър. Ще има по-значителни разкъсвания и краткотрайни понижения на облачността, а вероятността за превалявания е дребна. Дневните температури ще са с градус-два по-високи.

В четвъртък вятърът за малко ще се ориентира от запад-югозапад и температурите още ще се покачат. Облачността ще се усилва и вплътнява и след обяд от запад ще стартират слаби превалявания от дъжд и сняг.

В петък и събота от северозапад ще нахлува по-студен въздух. Ще доминира облачно време, тук-там с превалявания, най-вече слаби и най-вече от сняг.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР