Облачно и мъгливо време ни очаква днес. На места ще

...
Облачно и мъгливо време ни очаква днес. На места ще
Коментари Харесай

Мъгли в градовете, сняг в планините

Облачно и мъгливо време ни чака през днешния ден. На места ще роси. Временни разкъсвания на облачността ще има след обяд над Югозападна България. Очаква се съвсем безшумно време, с минимални температури сред 0° и 5° и оптимални - сред 2° и 7°, в крайните югозападни региони - до 9°, заяви Аженция „ Фокус ”.

 

В Сандански оптималната температура ще доближи 9 градуса, 7 градуса ще е в Благоевград и Бургас, 6 градуса – в Пловдив, Ямбол, Варна, Кърджали, 5 градуса – в София и Силистра.

Над Черноморието ще е облачно, тук-там - със слаби превалявания от дъжд. Ще духа слаб север-североизточен вятър. Максимални температури - сред 5° и 8°. Температурата на морската вода е 10-11°. Вълнението на морето ще е 2 бала.

Над планините ще е най-вече облачно, на обособени места - със слаби снеговалежи. След обяд над масивите от Югозападна България ще има краткотрайни разкъсвания на облачността. Ще духа слаб, по високите и открити елементи – до сдържан северозападен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще е към 4°, на 2000 метра - към минус 2°.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР