Обикновено асоциираме кегел упражненията с женската анатомия. Но всъщност и

...
Обикновено асоциираме кегел упражненията с женската анатомия. Но всъщност и
Коментари Харесай

Кегелова мастурбация - полезна за мъжкото интимно здраве

Обикновено асоциираме кегел упражненията с женската анатомия. Но в действителност и мъжете, и дамите, могат да получат оргазъм единствено благодарение на тазовите си мускули. Този вид извършения могат да оказват помощ на мъжете освен да изпитват повече наслаждение, само че и да управляват по кое време свършват. Нужно е единствено малко неизменност и воля.

Ако сте като множеството мъже, сигурно не сте се замисляли доста за положението на мускулите на тазовото дъно. Както всяка друга част от тялото, те също се нуждаят от подготовка, с цел да бъдат мощни и да действат оптимално. Ако в някакъв стадий от живота си се сблъскате с еректилна дисфункция, преждевременна еякулация или даже изпускане на урина, може би е време да посетите лекар и да ревизирате дали мускулите на тазовото ви дъно са във форма.

Каква е тази група мускули?

Те съставляват нещо като мрежа, която обгръща основата на члена и поддържа червата, пикочния мехур и като цяло - репродуктивната система на мъжа. Когато мускулите на тазовото дъно отслабнат с годините, стартират да се следят феномени като инконтиненция, еректилна дисфункция, приключване без надзор и даже болежка по време на секс или след еякулация.

Ако сте получили диагноза за слаби тазови мускули, не се безпокойте - има по какъв начин да решите този проблем. Те, също като останалата част от тялото, могат да бъдат заздравени с извършения.

Кегел упражненията са лесни за правене, само че доста хора не ги извършват вярно. Грешките нормално идват от стягане на неправилните мускули - коремните, седалищните и вътрешнобедрените. Дишането по време на кегелови извършения също би трябвало да е обикновено, а не да се задържа въздуха при стягане.

За да усетите мускулите, които би трябвало да упражнявате, застанете гол пред огледало. Без да употребявате ръцете си, единствено благодарение на мускулите, пробвайте да повдигнете тестисите или члена си в ерекция. Когато свиете верните мускули, ще усетите по какъв начин членът и тестисите се повдигат.

Колкото по-отпуснати са мускулите на тазовото дъно, толкоз по-трудно ще е това първо стягане, само че не се тормозете. Самото упражнение е много просто - задръжте мускула стегнат, до момента в който броите до пет. След това отпуснете и отново бройте до пет. 10 повторения 3-4 пъти дневно са задоволителни, с цел да започнете да усещате напредъка си след две-три седмици, написа Sexwell. Важно е да се тренира всеки ден.

Увеличавайте натовареността - както всяко друго мускулно натоварване, и това изисква да увеличавате компликацията последователно. Когато се чувствате задоволително удобно, можете да започнете да задържате по-дълго или да вършиме повече повторения.

Кегел упражненията можете да вършиме когато и да е - даже по време на мастурбация. Добрата вест е, че тези извършения могат да се вършат, до момента в който седите на компютъра, до момента в който се къпете, до момента в който готвите и така нататък А един от най-приятните способи да извършите тренировката си, е до момента в който мастурбирате. Стягането и задържането на мускулите по време на "загрявка ", преди оргазъм или даже по време на свършването, може да донесе доста нови чувства. Умението да вършиме кегел извършения може да усъвършенства метода, по който изпитвате наслаждение - някои мъже споделят, че това им е помогнало да се научат да контролират бързото приключване.

Как се мастурбира без ръце?

Този вид мастурбация изисква много здрави мускули на тазовото дъно. Оргазмът и при мъжете, и при дамите, е основан на голям брой контракции. Ако обаче човек успее задоволително постоянно и мощно да стегне мускулите си, може да стигне до оргазъм и без да се допира (а при дамите, даже без да има проникване).

Т. нар. кегелова мастурбация без ръце съставлява стягане на мускулите на тазовото дъно по този начин, че членът да се движи нагоре и надолу без да го докосвате. Обува се меко долни дрехи (което може да е загащено напълно или да се смъкна малко, тъй че да допира единствено главичката) и при придвижването на мускулите, членът получава стимулация от придвижването нагоре и надолу в бельото, както и от притока на кръв в члена и придвижването на тестисите. Този тип мастурбация изисква време за преодоляване - при някои мъже се получава относително бързо, при други може да отнеме по-дълго, само че несъмнено е нещо ново, което човек може да опита! Много известни порно канали оферират и аматьорски клипове, в които мъже показват този тип метод за самозадоволяване.

В умозаключение - интимният фитнес е също толкоз значим и потребен, колкото физическият. Поддържайте се във форма и се наслаждавайте на удоволствието, което може да ви даде тялото.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР