Обидно, неблагодарно и манипулативно поведение на Румен Радев. Предишните управляващи

...
Обидно, неблагодарно и манипулативно поведение на Румен Радев. Предишните управляващи
Коментари Харесай

Проф. Асен Балтов: Обидно, неблагодарно и манипулативно поведение на Румен Радев

Обидно, неблагодарно и манипулативно държание на Румен Радев. " Предишните ръководещи насадиха трайно съмнение против имунизациите ", сподели той. Като член на закритите НОЩ и Национален имунизационен щаб не мога да замълча пред тази неистина!
Това разяснява в обществената мрежа някогашният шеф на " Пирогов " проф. Асен Балтов след извършената през днешния ден среща при президента за набелязване на ограничения за справяне с COVID- рецесията.

" Без обществото да знае какво ни е коствало, успяхме да набавим нужните ваксини в първия вероятен миг. Преди това обширно и експертно обяснявахме за основаването им, за производството, за разпространяването и за резултата от тях. Успяхме да организираме експресна имунизация на най-уязвимите групи, при първа опция отворихме " зелени " коридори за всички. Няма да не преставам да изброявам. Ще кажа единствено, че щом Румен Радев си разреши да употребява предизборния си девиз от залата на президентството, задачата на това неделно свиждане не е въвеждане на ефикасни ограничения, а симулация на закъсняла ангажираност!
Само сме подлагали на критика, не сме предложили други възможности споделя още президентът в дейна акция. Лъжа! От месеци предизвестяваме за заплахата, пишем статуси, обясняваме по разнообразни медии. Защо през днешния ден не потърсихте експертно обединяване, за какво не събрахте някогашни, сегашни и бъдещи в името на живота и здравето на българите
Радев, Кацаров и компания не забравяйте, че опазването на здравето е въпрос на национална сигурност ", добави Балтов
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР