Обиди и насилие в яслена група на детска градина. Родители

...
Обиди и насилие в яслена група на детска градина. Родители
Коментари Харесай

Фрапиращ случай на обиди и насилие над дете в ясла в София

Обиди и принуждение в яслена група на детска градина. Родители от София записаха скрито по какъв начин минава денят на детето им в детската ясла , оповестява.
 
„ Млъкни, бе! Млъкни, бе! Млъкни, бе! Затвори си тъпата уста, бе! Затвори си тъпата уста, бе! Затвори си я, бе! Затвори си я, бе! ”. Това са част от вулгарните реплики, които могат да бъдат чути на записа.

 
Никол е на година и седем месеца и още не може да приказва. Родителите й обаче забелязали смяна в държанието й.

„ Започнаха нервности, рев, стесняване до стена с треперещи ръчички, експанзия -започна да удря, да скубе ”, Илиана Джонева, майка на Никол. Тогава инсталирали записващо устройство в обичаната играчка.

„ В тази играчка, която е в нея. И вечерта изпаднахме в потрес ”, изясни Лориан Джонев, татко на Никол.-->

„ Чуват се удари. В рамките на пет часа четири пъти яде плесници. Записът е изработен на 31 октомври в 27 детска градина ”, съобщи Илиана Джонева , майка на Никол.

Родителите са подали тъжба в районната администрация. От Столичната община обявиха, че ще създадат инспекция за протичащото се вътре.

Служителката от записа е здравна сестра по заменяне. Отказа да взе участие в репортажа. По телефона сподели, че не е обиждала и удряла детето. И не усеща виновност. Пред работодателя си обаче е признала за случилото се.

В пояснение до директорката на детската градина, служителката написа, че е била изтощена и изнервена, по тази причина се и случило това, сподели пред bTV Галина Христова , шеф на ДГ 27 " Детска китка ".

Директорката я е предложила за дисциплинарно наказване. Какво да бъде то би трябвало да реши кметът на регион " Надежда ". Родителите упорстват служителката в никакъв случай повече да не работи с деца. И се надяват, че другите родители също ще бъдат нащрек за демонстрация на експанзия.
 
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР