Обиден, че не е бил поканен на Конгреса на миналата

...
Обиден, че не е бил поканен на Конгреса на миналата
Коментари Харесай

Обиден, Пената прозря: Боби можеше да даде аванта на Бербо. Пратих му поздрави по шофьора Жоро

Обиден, че не е бил поканен на Конгреса на предходната седмица е легендата на българския футбол и почетният президент на ЦСКА Димитър Пенев. На него Борислав Михайлов бе определен за пети мандат с 11 гласа повече от Димитър Бербатов, само че някогашният му треньор в националния тим е на мнение, че е трябвало да се отдръпна и да даде път на идващото потомство.

" Бях безпристрастен в този ден и миг, тъй като нямах покана. Късно е да споделяме кой е отговорен за положението на футбола. В това време, в което навлизаме в алеята на отговорните, би трябвало да се огледа към предишното, годините, да създадем съпоставяне със съседите. Смятам, че Боби Михайлов можеше да отстъпи и да поеме другото потомство, тъй като въпреки всичко доста нови неща, нови промени има в спорта и футбола. Можеше да има лека смяна. Всеки един водещ началник, който е в спорта, знаем, че има огромни упоритости. Подкрепата става бързо, а от другата страна са почитателите и клубовете, които са в неразбираемо отношение по какъв начин ще поддържат своя клуб ", разяснява Пенев в " Денят стартира " по Българска национална телевизия.
свързани новини3132на 13.09.2021
Той разяснява и обвиняванията за пазаруване на делегатски гласове по време на конгреса. Димитър Пенев обаче не се съгласи с тези клюки.

" За Димитър Бербатов това една добра спортна храброст. Той го има материала, само че не го е минал като опит, да е бил месеци, година управителна фигура, тъй като до скоро беше футболист. Може би трябваше да му се даде облага, както се споделя ", добави Треньор №1 на 20 век.

Запитан, дали е честитил на Боби Михайлов спечелването на пети мандат като президент на БФС, Димитър Пенев още веднъж показа в типичния си жанр: " Предадох на един от водачите, който е на Мишо Касабов, Жоро се споделя. По него предадох поздравления за успеха ".

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР