Обичат ли се Продължаваме промяната и Демократична България и защо

...
Обичат ли се Продължаваме промяната и Демократична България и защо
Коментари Харесай

Обичат ли се? Гюров проговори за Демократична България

Обичат ли се „ Продължаваме промяната ” и „ Демократична България ” и за какво няма да се явават дружно на изборите на 2 октомври? Отговор на тези въпроси, които от седмици занимават цялата страна даде някогашният ръководител на ПГ на Политическа партия Андрай Гюров.

Пред бТВ той изясни взаимоотношенията сред двете обединения. “С Демократична България погледнахме данните доста деликатно и направихме количествена оценка. Разработихме четири разновидността за явяване на изборите със съответните изгоди и опасности и преминахме през целия развой на демократично разискване и гласоподаване вътре в партията през изпълнителен и народен съвет. Ние мощно имаме вяра, че това е вярното решение ”, добави Гюров.

Ние даваме поръчка, че ще бъдем първи, акцентира той.

Гюров обаче много самоуверено разяснява казуса с газа, потвърждавайки, че Политическа партия са си свършили работата и са обезпечили синьо гориво.

“С съществуването на цялостния потенциал газ, който осигурихме от Азербайджан, това е ⅓ от синьото гориво, което използва България. Другата ⅓ е втечненият газ и имаме към 17-20% в хранилището в Чирен. Така 80% от газа е обезпечен. Това е нашето завещание ”, сподели политикът. С “Газпром ” можем да водим диалози, когато те могат да предложат конкурентни цени като последният на опашката, а не като единственият снабдител, добави Гюров.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР