Обичаният български актьор бе удостоен с наградата за най-добър актьор

...
Обичаният български актьор бе удостоен с наградата за най-добър актьор
Коментари Харесай

Юлиан Вергов с награда за най-добър актьор в „Уроци по немски“

Обичаният български артист бе почетен с премията за най-хубав артист на 42-рия Международен кино фестивал в Кайро, който завърши през вчерашния ден.
Той получи това самопризнание за ролята си в дебютния пълнометражен игрален филм на режисьора „ Уроци по немски “, стартирал като план от София Мийтингс чиято международна премиера беше в конкурсната стратегия на един от най-престижните фестивали в света на киното.
 Юлиан Вергов стана занаятчия готвач Юлиан Вергов стана занаятчия готвач
На 19-ти февруари бе премиерата на новия онлайн сериал " Фермата Пенелопе ", в чиято основна роля е самият Юлиан Вергов. Сериалът споделя...
Носител на премията Jameson за най-хубав български късометражен филм от 2011 година с „ Влакове “, Павел Веснаков се утвърди като един от най-талантливите млади български режисьори, които одобряват разнообразни провокации и обичат да опитват, като преследват фантазията си да вършат кино. Българската аудитория ще има опция да се срещне с дебютния му игрален филм „ Уроци по немски “, който ще бъде показан в конкурсната стратегия на 25-ия София Филм Фест през 2021 година.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР