Обичаната актриса Искра Радева през март ще отпразнува своя 73-ти

...
Обичаната актриса Искра Радева през март ще отпразнува своя 73-ти
Коментари Харесай

Искра Радева сияе на 73 с женшен



Обичаната актриса Искра Радева през март ще отпразнува своя 73-ти рожден ден. Тя продължава да наподобява шеметно, а младоликата ѝ визия все по този начин буди злоба в арт гилдията.

„ Винаги съм казвала, че съм щастлива, тъй като съм се метнала на татко ми, а не на майка ми. Каквото и да хапнеше той, нищо не му се лепеше. Докато при майка ми беше тъкмо противоположното. Затова и в никакъв случай не ми се е налагало да съблюдавам диети. Гледам обаче да не хапвам доста тежки и мазни храни. Още повече че стомахът ми просто не ги понася. Това е и повода да не сготвям мазно и пържено у дома. Старая се всичко, което върша, да е задушено “, откровеничи Искра и разсейва слуховете, че дължи изваяната си фигура на апетит и мъчения. „ Еднакво обичам пиле, риба и свинско. Не мога да кажа кое е с приоритет в кухнята ми. Неприятно е обаче, че с щерка ми не ядем плодове, и това е доста неприятно. Купувам, само че те просто по този начин си остават в хладилника. В това отношение и двете поносим рецензия. Затова пък хапвам мед – когато ме заболи гърло, се церя по този метод “, добавя театралната звезда.

Тя има и своите дребни секрети, с които поддържа кожата на лицето си свежа и гладка като порцелан. Искра Радева споделя, че върви на козметик един път месечно. За лицето си употребява само крем, който ѝ носят непосредствено от Виена. Специалното му било, че се приготвял от локален корифей без безусловно никаква химия в него и съдържал потребни за зрялата кожа естествени съставки, измежду които и водорасли.
От няколко години тя е почнала да пие и женшен. Ароматното растение в действителност е считано за едно от най-древните и целебните в Близкия изток. Традиционно употребен в качествените корейски разкрасителни артикули, коренът от женшен не е инцидентна тяхна съставна част. Събрал в себе си като че ли цяла галактика от потребни детайли, той е същинско естествено украшение. Женшенът повлиява извънредно добре на фините линии и бръчки по кожата на лицето. Благодарение на своите дейни съставки той оказва помощ за усилване на циркулацията на кръв в кожата, от което следва интензивен синтез на колаген и опъване на бръчките по лицето. Женшенът изсветлява и изравнява тена на лицето, с което кожата става искряща, красива и с необикновен искра, с какъвто Искра може да се похвали.

За шармантния си жанр пък Радева споделя: „ Никога не съм робувала сляпо на стилните трендове, постоянно обличам това, което мисля, че ми отива. Имам си обичани магазини и обичана българска дизайнерка – Жана Жекова. Пазарувам постоянно и от чужбина, тъй като не обичам да виждам моята дреха на друга жена. Шапките са обичаното нещо в дрешника ми. Нося ги през лятото, тъй като не обичам лицето ми да почернява “. Ретро бг

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР