Обичаме да следим любимите ни знаменитости в социалните мрежи, защото

...
Обичаме да следим любимите ни знаменитости в социалните мрежи, защото
Коментари Харесай

19 идеи за маникюр, вдъхновен от любимите ни знаменитости

Обичаме да следим обичаните ни звезди в обществените мрежи, тъй като постоянно точно там намираме ентусиазъм и за самите себе си. Освен снимки на ослепителни тоалети и екзотични дестинации, в последно време холивудските девойки не пропущат да споделят с нас и най-новия си, който постоянно ни впечатлява със своя несравним и изящен дизайн. Открадваме си няколко хрумвания от тях и самоуверено се запътваме към салона за хубост. А вие?
               
on Jul 7, 2020 at 6:21pm PDT

Колкото и да обичаме, лятото е сезонът, в който се престрашаваме да опитвам с повече цветове и закачливи дизайни. Ако заложим на този тренд, несъмнено ще грабнем всички погледи и ще се сдобием със пресен и автентичен маникюр. По-смелите от нас могат да заложат на ярките неонови цветове, които бяха шлагер този сезон. Ако пък търсите нещо цветно, само че по-нежно и семпло, ви предлагаме да изпробвате в . 
               
on Aug 20, 2019 at 3:36pm PDT

И въпреки всичко класическите и семпли цветове постоянно са на мода, а много често са и изборът, на който залагаме, тъй като елементарно ги съчетаваме с всеки тоалет и аксесоари. са ни обичани освен тъй като са в звук с монохромния ни гардероб, само че и тъй като ни придават елегантна и изчистена визия. Наситеното алено също е обикновен, само че доста впечатляващ избор, който в никакъв случай не ни предава. Той е съвършен както за по-формални събития, по този начин и за ежедневния ни. Още ентусиазъм можете да намерите и в галерията, където сме подбрали някои от обичаните ни хрумвания за маникюр, утвърден от обичаните ни звезди. 

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР