Обещаният нов договор на британския премиер Риши Сунак с Руанда

...
Обещаният нов договор на британския премиер Риши Сунак с Руанда
Коментари Харесай

Новият договор на Обединеното кралство за Руанда се забави, тъй като Даунинг Стрийт заяви, че планът не е „сребърен куршум“

Обещаният нов контракт на английския министър председател Риши Сунак с Руанда по отношение на мигрантите беше занимателен, защото Даунинг Стрийт означи проекта за изпращане на търсещи леговище за африканската нация не беше „ сребърен патрон “ в прекъсването на пресичането на Ламанша.

Сделката по отношение на проекта за леговище с Руанда и изключителното законодателство, предопределено да анулира решението на Върховния съд на Обединеното кралство, че политиката е противозаконна, в началото се чакаха незабавно след присъдата.

Номер 10 сподели в часовете след провалянето на 15 ноември, че договорката ще бъде показана пред Народното събрание на Обединеното кралство през „ идващите дни “, тъй че полетите за депортиране да могат да излетят „ незабавно щом допустимо ”.

 

Но в понеделник Даунинг стрийт отхвърли да каже дали новият правно обвързващ пакт с Кигали ще бъде подписан преди Камарата на общините на Обединеното кралство да се вдигне за коледната си почивка.

Говорителят на господин Сунак сподели: „ Той би трябвало да...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР