Обещахме на много инициативни комитети да им направим пътищата в

...
Обещахме на много инициативни комитети да им направим пътищата в
Коментари Харесай

Борисов с култови кадри от Пловдивско: От джипката бая пари са хвърляни за хората тук

 Обещахме на доста инициативни комитети да им създадем пътищата в Пловдивско - Бойково, Лилково, луксозен път. Укрепват се скатове, дерета. Това сподели водачът на ГЕРБ в границите на обиколката си из Пловдивско.  

" Истината е че, хората чакат от десетилетия да имат път. Преди път нямаше въобще. Това, което Борисов, държавното управление, регионална администрация дадоха обещание, към този момент е реалност. Пътищата са към този момент подготвени. Такова  строителство в Пловдивска област в никакъв случай не е имало, каквото е имало през 2020 и 2021 година.

" С една дума от джипката доста пари са били хвърляни за хората от тази област ", означи Борисов. 

" Много ми е забавно, че сега инициативни комитети за строителство няма. Понеже знаят, че няма на кого да се оплачат, а преди тука стояха на Бойково, на Лилково, на табелата. А в този момент като е готово, са удовлетворени ", сподели още той. 

" Тук сме създали чисто нови пътища и ще продължаваме да вършим. Много съм удовлетворен от това, което се създали за хората в Родопите. Това е най-хубавият метод да им покажеш, че мислиш за тях. Те в предишното нямаха пътища ", продължи водачът на ГЕРБ.

Работи се по изгорелия манастир тук, вършим и Околовръстното на града, добави той.

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР