Обектът е с дължина 520 м и за ремонтът му

...
Обектът е с дължина 520 м и за ремонтът му
Коментари Харесай

Три месеца след ремонта режат лентата на участък от бул. Приморски


Обектът е с дължина 520 м и за ремонтът му са изразходвани средства в размер на 793 814,33 лева с Данък добавена стойност, включващо СМР, строителен и авторски контрол. Подменена е  подземната инфраструктура по цялото трасе, осъществен е главен ремонт на пътната настилка посредством полагане на нов износващ пласт на асфалтовата настилка, построени са нови бордюри и тротоари, основана е налична градска среда за хората с увреждания, сменено е уличното осветяване, изпълнена е отвесна пътна сигнализация с пътни знаци и е положена нова пътна маркировка.           

Малко по-късно през днешния ден от 11.45 часа на ъгъла на бул. “Приморски “ и бул. " Цар Освободител “, ще се организира публична гала " Откриване на обект “ " Основен ремонт на улична мрежа по трасето на бул. “Цар Освободител “ в обсег от бул. “Приморски “ до бул. “Княз Борис І “ по проекта на 3 м.р., регион Одесос “. 

Обектът е с дължина 270 м и за ремонтът му са изразходвани средства в размер на 957 237,08 лева с Данък добавена стойност,  включващо СМР, строителен и авторски контрол. Подменена е  подземната инфраструктура по цялото трасе, осъществен е главен ремонт на пътната настилка посредством полагане на нов износващ пласт на асфалтовата настилка, построени са нови бордюри и тротоари, основана е налична градска среда за хората с увреждания, сменено е уличното осветяване, изпълнена е отвесна пътна сигнализация с пътни знаци и е положена нова пътна маркировка.

Събитието се организира в границите на план №BG16RFOP001-1.002-0003 " Интегриран градски превоз на Варна – втора фаза “ финансиран по Административен контракт за даване на безплатна финансова помощ № от ИСУН - BG16RFOP001-1.002-0003-C01, № РД-02-37-29/19.01.2017 година

Проект " Интегриран градски превоз на Варна – втора фаза “ цели надграждане на ограниченията във връзка с интегрираността на градския превоз на Варна, с цел да стане той още по-ефективен, по-бърз и по-екологичен, с по-малко ползване на сила, както и да се подобрят опциите за различни форми на напредване в градски условия.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР