Обединеното кралство и ЕС се договориха за значителна промяна, засягаща

...
Обединеното кралство и ЕС се договориха за значителна промяна, засягаща
Коментари Харесай

Доналдсън приветства споразумението между Обединеното кралство и ЕС относно промените в търговските правила след Брекзит

Обединеното кралство и Европейски Съюз се договориха за забележителна смяна, засягаща придвижването на някои артикули сред Англия и Северна Ирландия – до момента в който политиците в Северна Ирландия се приготвят за връщане към шерване на властта.

Лидерът на DUP сър Джефри Доналдсън сподели, че измененията демонстрират, че „ скептиците бъркат “, откакто взаимният комитет на Обединеното кралство и Европейски Съюз разшири категорията на стоките, които не са изложени на риск, влизащи в Северна Ирландия.

Някои търговски специалисти споделиха, че решението се равнява на правна смяна според Windsor Framework, като в същото време разрешава на Северна Ирландия да се възползва по-добре от съглашението за свободна търговия, обезпечено от държавното управление на Обединеното кралство, обхващащо селскостопански храни, като новозеландско агнешко.

Това идва, откакто по-рано министърът на Северна Ирландия омаловажи нуждата от всевъзможни нови предоговори с Европейски Съюз по предлагането за съглашение за връщане на DUP назад в Sto...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР