Обединеният училищен окръг на Сан Франциско (SFUSD) иска да закрие

...
Обединеният училищен окръг на Сан Франциско (SFUSD) иска да закрие
Коментари Харесай

Сан Франциско обявява затваряне на училища на фона на проблеми с бюджета и записването: `Трябва да имаме по-малко училища`

Обединеният учебен окръг на Сан Франциско (SFUSD) желае да закрие няколко учебни заведения заради бюджетен недостиг и спад в записването на възпитаници.

" Трябва да имаме по-малко учебни заведения, в сравнение с в този момент. Осъзнаваме, че това е мъчно да се чуе ", разгласи суперинтендантът на SFUSD Мат Уейн във видео, оповестено в събота. „ Никой не желае да мисли, че тяхното учебно заведение или което и да е учебно заведение ще затвори порти, в това число и ние. Но като имаме по-малко учебни заведения, можем да концентрираме нашите запаси и да подобрим стратегиите, поддръжката на учителите и услугите за възпитаници. “

Колко и кое от 112-те учебни заведения в региона ще затвори към момента не е несъмнено, сподели Уейн пред San Francisco Chronicle.

Обединеният учебен окръг на Сан Франциско желае да закрие учебни заведения заради бюджетен недостиг и загуба на записване. (екранна фотография в YouTube)

The Chronicle съумя да интервюира Уейн, преди той да разгласи детайлностите на годишна среща за учебно обмисляне.

...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР