Обединените патриоти изложиха пред нас, че ако искаме заедно да

...
Обединените патриоти изложиха пред нас, че ако искаме заедно да
Коментари Харесай

Горанов: Въпросът за болничния е свързан с цялостния модел на осигуряване

" Обединените патриоти " изложиха пред нас, че в случай че желаеме дружно да продължим напред, би трябвало да се съобразяваме с политическите задължения на всеки един от сътрудниците и предложиха да създадем един съдружен съвет. Това сподели в студиото на " Панорама " министърът на финансите Владислав Горанов, откакто през днешния ден се породи напрежение към концепцията първия ден от болничните на чиновниците да бъде неплатен.

За положително или неприятно, съветът се състоя и понижи напрежението по тематиката коя стратегия е водеща и дали е единствено в целите, които ГЕРБ предлага, изясни министър Горанов.
Владислав Горанов, министър на финансите: Това е решение, обвързвано с цялостния модел на обезпечаване, и е пакет от ограничения, които са препоръчани от ръководещото болшинство с всички плюсове и минуси.
Този спор започва рано във вчерашния ден, бях поканен там като финансов министър, само че там нямаше представители с изключение на партийните водачи и се разискаха разнообразни разновидности, решения и вероятности, сподели Горанов.

По думите му казусът е в това, че българинът не е подготвен задоволително за взаимност, тъй като " той гледа на страната като непознато тяло и желанието да измами системата или да спекулира с нея заема такива мащаби, че даже и държавните органи мъчно могат да преодолеят тези недостатъци ".
Владислав Горанов, министър на финансите: Ако приказваме с работодателските организации, даже и с елементарните и дребни предприемачи, положението на пазара на труда сега е такова, че дребното на брой хора, които са подготвени да мамят системата, за жалост не са толкоз малцина.
Горанов акцентира, че броят на отпуснатите болнични листове нараства в пъти към празниците.

Вижте целия диалог във видеото!
 Напрежение поради предлагането първия ден на болничния да не се заплаща Напрежение поради предлагането първия ден на болничния да не се заплаща
Напрежение сред ГЕРБ и патриотите поради концепцията на ръководещите първият ден от болничния да е за сметка на пациента.Предложението провокира разногл...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР