Обединените арабски емирства (ОАЕ) са готови да окажат цялата необходима

...
Обединените арабски емирства (ОАЕ) са готови да окажат цялата необходима
Коментари Харесай

ОАЕ има готовност да предостави необходимата помощ за уреждане на ситуацията в Украйна

Обединените арабски емирства (ОАЕ) са подготвени да окажат цялата нужна помощ за спокойно споразумяване на обстановката в Украйна. Това съобщи в четвъртък външният министър на ОАЕ Шейх Абдула бин Зайед Ал Нахаян на конференция след диалози с съветския външен министър Сергей Лавров, представен от ТАСС.

„ Бих желал да употребявам тази опция, с цел да подчертая, че ОАЕ са уверени, че страните са в положение да реализират взаимни решения и да реализират решение, което дава отговор на всички. В тази връзка ОАЕ са подготвени да окажат цялата нужна помощ на страните за понижаване на премеждия и да доведат до мирни резултати от спора ", сподели той.

Освен това министърът означи, че ОАЕ приветстват напъните на всички интернационалните играчи за доближаване на позициите на страните в украинския спор и реализиране на мир. „ Обсъдихме също новите аспекти на рецесията в Украйна, в това число напъните за политическо споразумяване. В тази връзка ОАЕ приветства всички посреднически старания на всички дейни интернационалните играчи за доближаване на позициите сред страните и реализиране на мир на районни и интернационалните платформи, ", добави той. " Надяваме се, че в близко бъдеще ще бъде реализирано преустановяване на огъня. "

Външният министър на ОАЕ също по този начин удостовери нуждата от усилване на напъните за намиране на филантропични решения и даване на филантропична помощ в Украйна на всички нуждаещи се. „ Потвърдихме нуждата от усилване на напъните за намиране на филантропични решения и даване на филантропична помощ на всички нуждаещи се, без изключение ", акцентира той.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР