Обединението на всички патерици на ГЕРБ - ВМРО, Атака, НФСБ,

...
Обединението на всички патерици на ГЕРБ - ВМРО, Атака, НФСБ,
Коментари Харесай

Илиян Василев: Обединението на патериците на ГЕРБ издава отчаянието на Борисов

" Обединението на всички патерици на ГЕРБ - Вътрешна македонска революционна организация, Атака, НФСБ, КОД, Марешки и така нататък единствено издава отчаянието на Борисов и оценката му че нещата са отвън негов надзор. Социолозите против възнаграждение предсказват влизането в Парламента, с цел да могат да балансират партиите на митинга, само че нещо доста се лъжат ".

Това написа в профила си във Facebook политическият анализатор Илиян Василев.

" Първо, увеличената интензивност на гласоподаване ще вдигне доста броят на гласоподавателите, нужни за 4 %. Не е по никакъв начин несъмнено, че такива безпринципни обединения - " да влезнат едни хора " - ще генерират възторг измежду гласоподавателите им.

Напротив. Големият проблем на " патриотите " е че не могат да се впишат в общонародния подтик за смяна и се възприемат като част от Статуквото, от предишното.

Второ, получените на предишните избори гласове включваха огромен брой платен и манипулиран избор. Колкото и да сме скептици към опциите на служебното държавно управление да го ограничи, някакъв резултат и от машинното гласоподаване, и от контрола върху купения и следен избор, ще има. И той ще засегне главно " патриотичните " сили.

Трето, селският трик с " отдръпването на водачите " единствено демонстрира неналичието на въображение и двуличие. След като генералите отхвърлят да водят борбата, по какъв начин да се ентусиазират бойците?

Каракачанов пробва да употребява номера на Борисов, който избутва на напред във времето като свои представители хора, които не са взели участие директно в ръководството му за последните четири години - като Дилов и Митов, които да водят диалога за бъдещето, с цел да заметат отговорността за предишното. Така и при патриотите, кой може да си намерения че Сидеров, Каракачанов, Симеонов и прочие водач, ще оставят претендентите си без цялостен надзор?

При патриотите ще се налеят най-вече от откраднатите по време на ръководството им с Борисов пари. Те за това не слизат и от екрана, макар че не бяха парламентарно показани.

Призовавам партиите на митинга да вдигнат уместно фактически патриотичните дела на Бълария, в това число тематиките за единството на всички българи, където и да пребивавам, позициите по отношение на Северна Македония /за да не си помислят в Скопие, че има някой с друго мнение след идващите на власт/ и несъмнено огромните тематики по които " патреотите " мълчат - за демографията, обвързвана с извънредно високата смъртност от пандемията, за което са виновни и те, за далаверите с Ердоган на Борисов - които те комфортно проспиваха:, добави Василев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР