„Обединението на патриотите е алтернатива за България. Ще видим дали

...
„Обединението на патриотите е алтернатива за България. Ще видим дали
Коментари Харесай

Каракачанов: Няма да участваме в сепаративни действия срещу партньорите си

„ Обединението на патриотите е опция за България. Ще забележим дали разсъдъкът ще надделее, само че няма да участваме в сепаративни дейности против сътрудниците си. Това не е морално”.

Това сподели вицепремиерът и водач на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов по време на седмия постоянен конгрес на ВМРО-БНД. Според него би трябвало да се резервира обединението „ Обединени патриоти “.

„ Задачата, която стои пред нас, е оптимално добре да си вършим работата, да се подготвим извънредно добре за идните европейски избори. Най-вече с наличието в локалната и изпълнителната власт да демонстрираме, че има опция на досегашния политически модел “, добави Каракачанов.
Ключов конгрес на Вътрешна македонска революционна организация преди евроизборите Ръководството ще направи доклад за свършеното от предния конгрес досега
По думите му Европа се пробужда, засягайки тематиката за мигрантите.

„ България в никакъв случай не е правила взаимни отстъпки с сходни неща макар опитите да се прокарват през парадния или задния вход политиките на бюрократите в Брюксел “, съобщи още Каракачанов, акцентирайки, че Вътрешна македонска революционна организация са били срещу да се одобряват мигранти и са били първите с позиция за ограда по границата.

„ Ние се намираме в положение на война сред две цивилизации. Цивилизацията на обичайна европейска народна власт и християнска просвета против нападателния ислям, който напълно намерено декларира своите упоритости и планове да унищожи света, в който живеем. Това е неприемливо “, съобщи още Красимир Каракачанов

„ Българската политика научи част от ромското население, че има права, а няма отговорности. Това ще бъде пробата за стабилността на нашето управление”, съобщи още Каракачанов.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР