Обединение "Демократична България" е готово за местния вот. Съпредседателят му

...
Обединение "Демократична България" е готово за местния вот. Съпредседателят му
Коментари Харесай

Демократична България ще се бори за София и още няколко големи града

Обединение "Демократична България " е готово за локалния избор. Съпредседателят му и водач на ДСБ Атанас Атанасов изясни, че партиите, членуващи в обединението, се явяват дружно на всички избори като за всеки тип избор подписват настрана съглашение. "Ние държим на тези избори да продължим с одобряване на нашия бранд ", акцентира той.

Кандидатите за кметове и общински съветници ще се утвърждават от управлението, само че ще се издигат от локалните организации. За групировката локалните избори са значим тест. Изборите ще са значим тест и за проблемите на София, за застрояването на зелените площи, неналичието на пешеходните зони. По думите на Атанасов упоритостта на "Демократична България " е да даде решенията на всяка съответна община.

"В София "Демократична България " е твърдо трета политическа мощ ", уверен е Атанас Атанасов. Той предвижда балотаж в столицата сред десницата и ГЕРБ. Демократите имали сериозна листа от имена.

Другият съпредседател на обединяването и водач на "Да, България " Христо Иванов посочи ясния политически небосвод, а точно - че локалните избори с изключение на обновяване на общините, са и подготовка за парламентарните избори. По думите му ГЕРБ запазили преднината си, тъй като жителите не виждат Българска социалистическа партия с лидер Корнелия Нинова като опция.

"Явяваме се на избори, с цел да сме алтернативата " - акцентира Христо Иванов. -Ние желаеме да надградим посланието, че "Демократична България " може от ден на ден да се разпознае измежду проевропейската част от българските жители като опция ", посочи той. По думите му огромната борба ще е в София и няколко други огромни града.

Обединението е готово да одобри залепили се за ГЕРБ демократични сили, в случай че са подготвени да отстояват демократичните полезности и други възможности. По думите на съпредседателите политическата идея е демократизацията на страната и тази идея би трябвало да припознаят претендентите за кметове и общинари. До 15 август "Демократична България " ще каже кой ще е претендентът им за кмет за столицата.

"Много е значимо тук в София да реализираме консолидация към една идея ", прикани Христо Иванов. Според него Фандъкова се е износила като фасада на модела на ръководство на София. Хората щели да гласоподават за решаването на съответни проблеми и за вероятност в столицата. "Всякакви опити за камуфлаж на претендентите като самостоятелни не дават изясненост на гласоподавателите ", счита Иванов.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР