ОББ, част от белгийската KBC Груп, стартира линия по премиум

...
ОББ, част от белгийската KBC Груп, стартира линия по премиум
Коментари Харесай

ОББ предлага нова екстра за заможни клиенти

ОББ, част от белгийската KBC Груп, започва линия по премиум банкиране за клиенти, които ценят времето си и желаят то да работи за тях, желаят да получат професионален съвет, бистрота, доверие и дългогодишно бизнес съдействие.

Услугата включва персонален управител връзки с премиум клиенти, който е разполагаем непрекъснато, подкрепя клиентите в ръководството на финансите им, осведоми ги за нови артикули и услуги, грижи се да не пропуснат вноска по карта, изтичащ депозит или други значими елементи, свързани с банковите им интервенции. Личният управител дава опция за образуване на срещи на работното място на клиентите в комфортно за тях време.

ще се възползват от конфиденциалност и самостоятелно обслужване в особено самостоятелен Премиум център, находящ се в ОББ Милениум Център, бул. Витоша 89Б, равнище -1, където комфортът и конфиденциалността им са обезпечени. За тях е очакван и премиум пакет от банкови услуги, който обгръща всичко належащо за ежедневното банкиране и висок клас карта World Debit Mastercard, предлагаща следните услуги: Mastercard Affluent Concierge – подпомагане, информация и самостоятелни предложения непрекъснато и на всички места в страната и чужбина; Мastercard Loungekey – специфичен достъп до над 1100 летищни бизнес салона по целия свят; Boingo Wi-Fi – високоскоростен интернет достъп на повече от 1 милион местоположения по света.



Сред многочислените спомагателни преимущества на услугата са още професионални съвещания от сертифициран капиталов съветник за вложения във взаимни фондове и спестовно-застрахователни артикули, лични решения при финансиране, кредитни карти с по-високи предели и специфични условия, съобразени с самостоятелните потребности и стремежи на клиентите, спестовни сметки и депозити с друга срочност и гъвкави спомагателни благоприятни условия, многообразие от застрахователни решения от ДЗИ – водач на българския осигурителен пазар, брокерски услуги, извънредни предложения за забавни събития.

За да стане член на клуб, клиентът би трябвало да дава отговор на някои критерии за наличност по сметките си в ОББ, кредитна експозиция и приходи. Премиум клиентите подписват контракт за Премиум пакет, посредством който могат да се възползват от цялостна гама ежедневни услуги и всички преимущества на картата World Debit Mastercard.

" С ОББ Премиум банкиране ще предоставяме персонализирана услуга, при която основополагащо е положителното познаване на клиента и неговите потребности, с цел да му бъде препоръчано съответно и строго самостоятелно финансово решение. ", разяснява Петър Андронов, основен изпълнителен шеф на ОББ и кънтри управител на КВС Груп в България. " Клиентите на ОББ Премиум банкиране ще получат не просто премиум банкови, застрахователни и капиталови услуги, само че и ще срещнат особено отношение в обособения за задачата център в централата ни в ОББ Милениум център, където ще бъдат обслужени от най-хубавите и способени персонални мениджъри. ", добави в умозаключение той.
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР