Обърнаха каменните ограничители на "Графа "Каменните блокчета на столичната ул.

...
Обърнаха каменните ограничители на "Графа "Каменните блокчета на столичната ул.
Коментари Харесай

Обърнаха каменните ограничители на "Графа "

Обърнаха каменните ограничители на "Графа "
Каменните блокчета на столичната ул. „ Граф Игнатиев “, сложени при започване на седмицата и служещи за ограничители на трамвайната линия, към този момент са обърнати, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Блокчетата с съвсем трапецовидна форма в началото бяха сложени с по-острия си връх нагоре, само че по-късно те бяха завъртени. Причината за това към момента не е ясна.
 Ремонтът на „ Граф Игнатиев “, който стартира на 7 май т.г, продължава и сега Ремонтът на „ Граф Игнатиев “, който стартира на 7 май т.г, продължава и сега / БГНЕС
Те са ситуирани в сектора сред площад „ Гарибалди “ и площад „ Славейков “, а функционалността им е да маркират линията, по която се движи трамваят, както и да оказват помощ на пешеходците за по-безопасното име прекосяване.

Веднага след слагането им, ограничителите станаха причина за голям брой смешки в обществените мрежи, където се появиха доста колажи, оприличаващи ги на перки на акули, военни уреди и даже надгробни плочи.

Ремонтът на „ Граф Игнатиев “, който стартира на 7 май т.г, продължава и сега, макар че даденият период за приключването му бе до началото на октомври. През цялото време той бе белязан от остро публично неодобрение и стана обект на прокурорска инспекция, довела до оставката на заместник-кмета по превоза на Столична община Евгени Крусев. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР