Обаждане от лидера на ГЕРБ Бойко Борисов чака евродепутатът от

...
Обаждане от лидера на ГЕРБ Бойко Борисов чака евродепутатът от
Коментари Харесай

Елена Йончева чака обаждане от Борисов и невероятно предложение

Обаждане от водача на ГЕРБ Бойко Борисов чака евродепутатът от Българска социалистическа партия Елена Йончева. Това самопризнание направи самата тя в ефира на бТВ.

Йончева разяснява влизането на Антон Хекимян в политиката като претендент на ГЕРБ за кмет на София. И съобщи, че с цел да падне изборът върху него, е изгладено огромно доверие сред Хекимян и Борисов. Как е построено това доверие, от по кое време е, попита Елена Йончева и съобщи: Г-н Хекимян даде отговор, който на мен доста ми хареса. Той сподели, че доверието е, тъй като през годините той е бил доста сериозен към господин Борисов.
-->
Аз също съм била, меко казано, сериозна към Бойко Борисов, съобщи с усмивка Йончева. И добави: „ Ако критичността е аргумент, то чакам господин Борисов да ми се обади и да ми направи необикновено предложение ”.

Това е тъй като не очаквате предложение от Българска социалистическа партия да бъдете още веднъж евродепутат, нали, отвърна Мария Цънцарова. И добави хапливо: „ Казвате на Борисов, че към този момент сте свободна ”.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР