О-образните рокли превръщат фигурата във вид кана с две дръжки.

...
О-образните рокли превръщат фигурата във вид кана с две дръжки.
Коментари Харесай

7 стила рокли, които избираме да изглеждаме по-стройни, но получаваме обратен ефект

О-образните рокли трансформират фигурата във тип кана с две дръжки. Въпреки обстоятелството, че подобен жанр е от голяма важност за повече от един сезон, плюс девойките с размери към момента е по-добре да заобикалят такива рокли.

Как да сменяем:

Изберете рокля с разширяващата се кройка тя  запази естествените пропорции на фигурата и ще скрие проблематичните зони в профил и корема.

2. Рокля с висока талия

Рокли с висока талия се смятат за добър избор. Вярно е, че в това време съществува риск да се превърнеш в херкулес с необятно рамо – всичко това поради порязването под гърдите, безмилостно разделящо тялото хоризонтално.

Как да сменяем:

Изберете чрна рокля по този начин ще изглеждате по добре

3. Рокля с мека линия на раменете

Романтичните рокли с наклонена линия на раменете или спуснати ръкави в никакъв случай няма да станат съдружник в битката за естетика. Такива модели вършат торса, раменете и ръцете по-тежки, по тази причина уверено ги слагаме в листата на „ стилните предатели “.

Как да сменяем:

Рокля-риза елементарна кройка. Ясните геометрични линии и типичен жанр незабавно прибавят към облика на стегнатост и отмерено „ разпределят “ вниманието, без да го концентрират върху обособени зони. Освен това, съгласно Vogue, през 2018 година рокля с риза е идеално главно нещо за изпробване със жанр.

4. Рокля с линия с цялостна пола

Рокля с пухкава пола в стила на Диоровски нов образ показва на всеки контра пълнотата на талията и краката на притежателя си. Въпреки обстоятелството, че през последните няколко години, рокли в този жанр всеобщо се шиеха от първокласни и бюджетни марки, те наподобяват в действителност добре единствено на девойки с параметри на модела.

Как да сменяем:

Рокля с лалета. Дори леко свиване на полата до дъното образно скрива размера на бедрата и краката. И сходно облекло наподобява доста женствено – сигурно не е по-лошо от превъзходна “рокля-торта ”.

5. Бандажна рокля

Разпознатите от антитренда рокли за превръзка към момента намират своите фенове. Може да се допусна, че гъстата тъкан сполучливо прикрива проблематичните зони, само че това не е по този начин. Дори доста стройно момиче рискува да огледа в такова облекло като наденица, вързана с мрежа. В допълнение, подчертаването на всичко най-хубавото през днешния ден се смята за симптом на неприятен усет.

Как да сменяем:

Рокля с обвивка. Той също по този начин ще очертае достолепията на фигурата, само че заради добре премислен инсталиран крой, ще ви разреши да скриете няколко непотребни кг.

6. Облечете се с американска арка

Американска арка, или „ американка “, залива улиците всяко лято, защото рокля в този жанр ви разрешава да отворите раменете си и в това време да останете в рамките на приличието. За страдание, облеклата с такава яка могат да трансфорат най-хармоничната фигура в извърнат триъгълник.

Как да сменяем:

Рокля с V-образно деколте. Класическата версия на портата образно удължава шията и фигурата като цяло, изграждайки една единствена отвесна линия в центъра на тялото.

7. Поло рокля

Историята на стила поло стартира през 1890 година с мъжка тениска, която по-късно се трансформира в рокля. Сега това чисто професионално нещо може да се види на девойки, които нямат нищо общо със спорта. Независимо от това, поло рокля няма да елементарни даже няколко непотребни кг в региона на корема, ръцете или краката.

Как да сменяем:

Рокля с права кройка. Лаконичният модел, зашит под формата на правоъгълник, крие дребни дефекти. Момичетата с цялостни плещи е по-добре да избират ръкави от футболен вид. Ако горната част на тялото ви е тънка, всяка алтернатива ще направи.

И какви стилове на рокли в този лист бихте създали?

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР