Нюйоркската полиция съобщи за ареста на 30-годишен мъж, който в

...
Нюйоркската полиция съобщи за ареста на 30-годишен мъж, който в
Коментари Харесай

Мъж се вряза с автомобила си в дома на Тейлър Суифт

Нюйоркската полиция заяви за ареста на 30-годишен мъж, който в петък през нощта се вряза с колата си в постройката, в която живее попзвездата Тейлър Суифт, в опит да проникне вътре, съобщи Агенция Франс Прес.

31-годишният Морган Манк, от щата Вирджиния, бе задържан, откакто кара в насрещната посока на улица в квартал Трайбека, Долен Манхатън, нюйоркската резиденция на 32-годишната американския певица, с близо 200 милиона почитатели в „ Инстаграм “.

Според полицейския отчет, към 3:00 часа сутринта в петък (08:00 GMT), „ очевидци настояват, че са видели мъж в автомобил, движещ се в неверната посока на улица Франклин и врязвайки се в жилищна постройка “, където Тейлър Суифт живее. След това обвиненият " излязъл от транспортното си средство, доближил се до постройката и несполучливо се опитал да проникне със мощ през обезопасена врата ".

Морган Манк е бил приет в болница за обзор, съгласно полицията, която не удостовери за враждебни изявления на мъжа към звездата.

Това не е първият път, когато домът на поп звездата е бил цел за тези, които назова „ сталкери “ (преследвачи), „ един от най-големите й страхове “, против които тя желае да се отбрани.

През 2019 година в списание Elle тя написа, че е имало „ задоволително преследвачи, които се пробват да обхванат в дома й “, че се е чувствала принудена „ да се приготви за нещо неприятно, което ще се случи “.

Друг мъж в Ню Йорк, Роджър Алварадо, бе задържан няколко пъти през последните години за опит да проникне в къщата на Тейлър Суифт в Манхатън.

През юни 2019 година, обвинен апаш от Айова бе задържан на Роуд Айлънд при опит „ да навести “ дома на певицата.

Суперзвездата завоюва дело през 2017 година против Дейвид Мюлер, DJ, който тя упрекна в полово принуждение.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР