Нюкасъл официално обяви какво се случва със спортния им директор

...
Нюкасъл официално обяви какво се случва със спортния им директор
Коментари Харесай

Нюкасъл пусна в отпуск спортния си директор, Ман Юнайтед започна преговори

Нюкасъл публично разгласи какво се случва със спортния им шеф Дан Ашуърт, който е мечтан мощно от Манчестър Юнайтед.

„ Свраките “ оповестиха, че към този момент е почнал така наречен „ интервал на отпуск по градинарство “ – т.е. Нюкасъл ще продължи да заплаща заплатата на функционера до края на контракта му, само че без той да извършва на практика своите отговорности, като също по този начин няма да има право и да работи на друго място. „ Нюкасъл Юнайтед оповестява, че за Дан Ашуърт стартира да тече интервал на „ gardening leave “, гласи формалното известие на клуба.

Newcastle United can announce that Dan Ashworth has commenced a period of gardening leave.
— Newcastle United FC (@NUFC)
„ Естествено сме разочаровани, че Дан реши да напусне, само че нашето вълнуващо странствуване не стопира и процесът по желание на нов състезателен шеф ще стартира неотложно. Благодарим на Дан за напъните, които постави в клуба, и пожелаваме на него и фамилията му всичко най-хубаво отсега нататък “, съобщи по този мотив изпълнителният шеф на Нюкасъл Дарън Ийлс.

Ашуърт има контракт с Нюкасъл до 2026-а година. Манчестър Юнайтед ще би трябвало да заплати сериозна отплата, в случай че желае да го притегли, като съгласно информациите тя е малко над 20 милиона паунда - сума, която „ алените дяволи “ надали ще са съгласни да платят.

Самият състезателен шеф има предпочитание да стартира работа на „ Олд Трафорд “. Очаква се двата клуба да влязат в договаряния още тази седмица, а The Telegraph даже написа преди минути, че Манчестър Юнайтед към този момент публично е стартирал диалози с Нюкасъл за Дан Ашуърт.

⚪️⚫️ Newcastle confirm Dan Ashworth has now commenced a period of gardening leave.

CEO Darren Eales: “Our exciting journey doesn't stop and the process to recruit a new director will begin immediately ”.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР