Нюкасъл надхвърли и най-смелите очаквания на своите фенове с представянето

...
Нюкасъл надхвърли и най-смелите очаквания на своите фенове с представянето
Коментари Харесай

Контра: Ще направи ли Нюкасъл сериозна заявка за топ 4 с успех срещу Челси?

Нюкасъл надвиши и най-смелите упования на своите почитатели с представянето си досега в Премиър лийг през сегашния сезон. „ Свраките “, които имат единствено една загуба от началото на акцията, към този момент са на трето място във краткотрайното класиране и фантазиите за място в топ 4 стартират да наподобяват все по-реални. След четири следващи победи отборът на Еди Хау посреща тима на Челси на „ Сейнт Джеймсис Парк “ в дуел от 16-ия кръг. Ще съумеят ли „ свраките “ да продължат да летят високо и след мача против „ сините от Лондон “, които се намират в сложен интервал и нямат триумф в шампионата в четири следващи срещи? Журналистите на Sportal.bg Красимир Гълъбов и Васил Сумрачки, дружно със специфичния посетител на „ Контра “ Стилиян Антонов, който е представител на фенклуба на Нюкасъл в България, разискват всичко забавно към идния дуел на „ Сейнт Джеймсис Парк “ в новия епизод на петъчното издание на предаването.

Вторият акцент от Премиър лийг е срещата сред Фулъм и Манчестър Юнайтед. „ Котиджърс “ се показват много мощно в мачовете против огромните тимове от началото на сезона, като взеха точка от Ливърпул и изгубиха след дузпа в добавеното време от първенеца Манчестър Сити преди седмица. Серията на Манчестър Юнайтед от девет следващи мача без проваляне пък бе прекратена след безидейна игра в гостуването на Астън Вила. Вчера „ алените дяволи “ взеха реванш от бирмингамци, откакто ги победиха с 4:2 на „ Олд Трафорд “ в дуел за „ Карабао Къп “, само че ще успее ли отборът на Тен Хаг да се върне към успехите в Премиър лийг в последния си мач преди паузата за Световното?

В Италия съседите в класирането Аталанта и Интер излизат един против различен в Бергамо. Тимът на Гасперини позволи две следващи загуби и ще се опита да спре пропадането, до момента в който „ нерадзурите “ ще желаят най-накрая да сложат завършек на отрицателната наклонност да нямат триумф против тимовете от топ 8 на класирането от началото на сезона.

Шампионът Милан направи неверна стъпка през седмицата след нулево тъждество с Кремонезе, в резултат на което отстъпи второто място във краткотрайното класиране на Серия " А " на Лацио. В неделя „ росонерите “ одобряват Фиорентина и ще се опитат оптимално да се възползват от завръщането на Оливие Жиру и Тео Ернандес, които се завръщат след санкции. 

Гледайте прогнозите и превютата на „ Контра “ за четири от най-интересните срещи от идния уикенд!

Гледайте спорт на MAX с най-вълнуващите мачове от италианските Serie A и Coppa Italia, онлайн, в ефира на MAX Sport 3.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР