Нюкасъл е започнал преговори с Бетис за плеймейкъра Набил Фекир.

...
Нюкасъл е започнал преговори с Бетис за плеймейкъра Набил Фекир.
Коментари Харесай

Нюкасъл преговаря с Бетис за Набил Фекир

Нюкасъл е почнал договаряния с Бетис за плеймейкъра Набил Фекир. На " Сейнт Джеймсис Парк " имаха интерес към френския национал още през лятото, като в този момент към този момент са подготвени да извадят и съответна оферта, твърди " Тутомеркато ".

От Бетис са сложили цена от 45 милиона евро на един от най-важните си играчи и не считат да го пуснат за по-малка сума. За момента обаче от Нюкасъл оферират 35 милиона и се двоумят дали да покачат офертата си поради обстоятелството, че играчът към този момент наближава 30 години.

Това обаче не поставя завършек на договарянията, които ще продължат и по време на паузата за Световното първентство. Двете страни ще опитат да реализират компромис, който да удовлетворява всички.

Фекир бе притеглен на " Бенито Вийямарин " през 2019 година от Лион за сума близка до 20 милиона евро. За последните няколко години той се трансформира в основен състезател за севилци, като има 193 мача, 69 гола и 46 асистенции за клуба. Той оказа помощ на Бетис да завоюва Купата на Испания през сезона 2021/22.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР