Нюкасъл е поредният клуб, който проявява интерес към нападателя на

...
Нюкасъл е поредният клуб, който проявява интерес към нападателя на
Коментари Харесай

Нюкъсал също следи ситуацията около Йович

Нюкасъл е следващият клуб, който демонстрира интерес към нападателя на Реал Мадрид Лука Йович. " Свраките " имат остра потребност от изявен голмайстор, откакто този сезон имаха съществени проблеми в предни позиции. Отборът е отбелязал едвам 37 гола в 37 мача в Премиър лийг, а водещ голмайстор не е някой от нападателите, а Джонджо Шелви с 6 попадения на сметката си.

Затова на " Сейнт Джеймсис Парк " главен приоритет за лятната селекция ще бъде намирането на класен голаджия и в клуба са насочили взор към Йович. 22-годишният сърбин не съумя да покаже какво може на " Сантиаго Бернабеу " след прехвърлянето си от Айнтрахт (Франкфурт) и вкара единствено 2 гола в 21 мача през сезона в Ла Лига. Нападателят обаче направи два доста мощни сезона за немския отбор преди този момент, тъй че в Нюкасъл се надяват, че той ще си възвърне формата, в случай че получава повече игрово време.

На " Сейнт Джеймсис Парк " надали ще могат да извадят приемлива оферта с цел да изплатят напълно правата на Йович. Затова от клуба се надяват да съумеят да го вземат чартърен за един сезон с алтернатива за откупуване.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР