Нюкасъл е на път да назначи Стив Брус като заместник

...
Нюкасъл е на път да назначи Стив Брус като заместник
Коментари Харесай

Нюкасъл взема най-нископлатения мениджър в лигата

Нюкасъл е на път да назначи Стив Брус като заместител на напусналия в посока Китай Рафаел Бенитес. Брус сега е управител на клуба от Чемпиъншип Шефилд Уензди.

Собственикът на “свраките “ към този момент се е договорил с англичанина за персоналните условия по договора. Английската преса излезе с любопитна информация, съгласно която някогашният състезател на Манчестър Юнайтед ще бъде най-нископлатения управител в цялата Висша лига.

Досегашният треньор на Нюкасъл Рафаел Бенитес получаваше заплата в размер на почти 6 милиона паунда годишно. За съпоставяне неговият правоприемник Брус ще получава 6 пъти по-малко заплащане – 1 милион годишно. Самият управител обаче е удовлетворен на сходни условия, като в изискванията на контракта се счита, че има доста клаузи, осигуряващи бонуси при несъмнено показване.

Сделката се чака да бъде финализирана, откакто Нюкасъл и Шефилд Уензди реализиран съглашение към дължимата отплата по контракта на Брус. Втородивизионният клуб се надява да получи към 5 милиона паунда, до момента в който “свраките “ сиакт сумата да е по-близо до 1 милион.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР