Ню Йорк се подготвя за една от най-известните си разпродажби.

...
Ню Йорк се подготвя за една от най-известните си разпродажби.
Коментари Харесай

Ню Йорк е в трескава подготовка за търг с вещи на холивудски звезди

Ню Йорк се приготвя за една от най-известните си разпродажби. Аукционна къща " Джулиън " провежда обичайния си търг с движимости на холивудски звезди и известни реализатори.

 Мартин Нолан, изпълнителен шеф на аукционна къща " Джулиън ": 670 продукта ще бъдат продадени на търг. Представени са всички холивудски величия. Предлагаме същински икони!
30 000 $ това е минималната предстояща цена за зелена жилетка на починалия вокалист на " Нирвана " Кърт Кобейн. Тя има особена стойност за колекционери и меломани, тъй като артистът е бил с нея по време на подготовката за корицата на последния албум на групата.

Сред другите изключително мечтани продукти е яке на Майкъл Джексън. Очаква се минималната ставка за него да бъде 80 000 $. Китара, благосъстоятелност на Принс евентуално също ще стигне до 80 000 $.

Според предварителните упования сред 50 и 70 000 $ ще би трябвало да заплати обожател на Боб Дилън, с цел да стане притежател на ръкописи с текстове на песни на музиканта.

Находката е изключително скъпа, тъй като е подписана от надарения Дилън.
Мартин Нолан, изпълнителен шеф на аукционна къща " Джулиън ": Най-хубавото на тези търгове е, че всеки може да взе участие, тъй като за всекиго има по нещо, на подобаваща цена. Например костюм на Майли Сайръс от времената на Хана Монатана, за 200-300 $. Имаме Шер, Мадона, Лейди Гага, Джеймс Браун, Майкъл Джексън, всички величия!
Разпродажбата е планувана за събота, като ще може да се взе участие и отдалечено с онлайн наддаване.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР