Ню Йорк няма друг избор, освен да погребе огромен брой

...
Ню Йорк няма друг избор, освен да погребе огромен брой
Коментари Харесай

Ню Йорк погребва в масови гробове жертвите на коронавируса

Ню Йорк няма различен избор, с изключение на да погребе голям брой жертви на ковид на остров Харт. Новината удостовери представителят на кметството на Градът, който в никакъв случай не спи, написа „ Ню Йорк Поуст " (New York Post).

„ От десетилетия остров Харт се употребява за погребения на покойници, за които не са се погрижили околните им.

Ще продължим да използваме острова по този метод по време на тази рецесия и е доста евентуално хора, умряли от COVID-19, които дават отговор на това изискване, да бъдат заровени на острова през идващите дни ", съобщи още представителят.
Кметът Бил де Блазио заяви по-рано тази седмица, че градът обмисля краткотрайно погребение на жертвите на пандемията на остров Харт, само че е въздържа от заявяването на твърда позиция.

Тревожни фрагменти, оповестени в четвъртък, демонстрират близо дузина наети служащи в защитни костюми, които заравят доста дървени ковчези в всеобщ гроб.
Това се случва седмица, откакто изданието сподели фрагменти от дрон, показващи по какъв начин пандизчии погребват над 20 ковчега. Затворниците на остров Рикър обичайно са натоварени с мрачното обвързване да погребват анонимни или непотърсени трупове. През последните дни обаче погребенията се правят от частни реализатори, вместо от пандизчии и се случват не един път, а по пет дни в седмицата.

Само в четвъртък е имало най-малко 40 дървени ковчега, заровени в прясно изкопан гроб

Телата нормално се увиват в чували за трупове и се слагат в дървени сандъци, а имената на покойниците са изписани на капака.

Говорителят на градския департамент за излежаващи присъди съобщи: „ Добавени са два нови изкопа, при положение, че имаме потребност от тях. От съображения за сигурност и поради общественото разграничаване, пандизчиите не оказват помощ при погребенията по време на пандемията ".

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР