Ню Йорк Айлъндърс победи Филаделфия с 3:1 и поведе с

...
Ню Йорк Айлъндърс победи Филаделфия с 3:1 и поведе с
Коментари Харесай

Айлъндърс и Тампа Бей се доближиха до втория кръг на плейофите в НХЛ

Ню Йорк Айлъндърс победи Филаделфия с 3:1 и поведе с 2:1 в серията от втория кръг на плейофите в Източната конференция на Националната хокейна лига. Столичани стигнаха до триумфа с попадения на Мат Мартин, Лео Комаров и Андерс Ли.

За Филаделфия прецизен беше Тайлър Питлик. Руският вратар на Айлъндърс Семьон Вармалов отрази 26 удара. Първоначално срещата трябваше са се организира в петък, само че беше отсрочена дружно с другите мачове в символ на митинг против стрелбата на служители на реда против тъмнокожия Джейкъб Блейк в щата Уисконсин.



Тампа Бей завоюва с 3:1 над Бостън, с което тимът поведе с 3:1 победи в другия полуфинал от конференция. За спечелилите две попадения осъществя Ондржей Палат,а една шайба добави Виктор Хедман. Джейк ДеБръск беше прецизен за Бостън. Вратарят Андрей Василевски избави 29 удара. Лас Вегас победи с 3:0 Ванкувър и поведе с 2:1 в серията от втория кръг на плейофите в Източната конференция. Алекс Тък осъществя седмия си гол в плейофите, а Марк Стоун и Зак Уайтклауд също се разписаха.

Вратарят Робин Ленер записа втори мач в кариерата си в плейофите без позволен гол. Победата е рекордна 25-а за Лас Вегас от 38 мача в плейофите на НХЛ. Лас Вегас сложи връх в Лигата по най-малък брой изиграни мачове, с цел да доближи тази цифра. Тимът победи НЙ Айлъндърс и Едмънтън, които изиграха по 43 мача във всеки, с цел да стигнат до 25 победи.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР