НЮ ЙОРК (AP) - Оскарите са готови да направят нещо

...
НЮ ЙОРК (AP) - Оскарите са готови да направят нещо
Коментари Харесай

И Оскар отива при ... филм, който повечето хора са гледали

НЮ ЙОРК (AP) - Оскарите са подготвени да създадат нещо в неделя, което не са правили от доста дълго време: Предайте върха премия за блокбъстър.

След години на фаворизиране на по-малки филми като „ Формата на водата “ и „ Номадленд “, безапелационният любимец за най-хубав филм „ Опенхаймер “ — с едвам 1 милиард $ продадени билети — се движи към господството в огромните филми, каквото премиите на Академията не са виждали от две десетилетия.

Трябва да се върнете към „ Арго “ (2012) на Бен Афлек, с цел да намерите победител за най-хубав филм това е събрало над 100 милиона $ в страната. Вкусовете на гласоподавателите на Академията вместо това значително избират по-малки без значение продуцирани филми като „ Moonlight “, „ Nomadland “ и „ CODA “, издание на Apple с нулев регистриран боксофис в Северна Америка. Миналата година слабият инди „ Everything Everywhere All at Once “, който очевидно не приличаше на „ Оскар “, изигра ролята на новобранец в сезона на премиите, до момента в който не се трансформира в нев...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР