Ню Йорк (AP) — В последния ден от процеса за

...
Ню Йорк (AP) — В последния ден от процеса за
Коментари Харесай

Табела, носеща името на Тръмп, беше премахната от голф игрището в Бронкс, когато новото ръководство пое управлението

Ню Йорк (AP) — В последния ден от процеса за гражданска машинация, който може да лиши Доналд Тръмп от способността му да прави бизнес в щата, в който именуван дом през по-голямата част от живота му, управляващите в Ню Йорк започнаха лични стъпки, с цел да скъсат връзките си с някогашния президент, като изтриха името му от голф игрище в Бронкс.

Огромният знак „ Връзки на Тръмп “, очевидно от близо десетилетие за водачите, минаващи по моста Whitestone, беше отстранено тази седмица преди прерязването на лентата в четвъртък, с цел да бъде разкрито новото име на голф игрището Ferry Point, Bally Links.

Ребрандирането пристигна месеци откакто организацията Тръмп трансферира интервенциите на публичното игрище с 18 дупки на Bally's Corporation, компания за игри и развлечения, която се надява да построи казино в Ню Йорк.

Говорейки по време на откриването, кметът Ерик Адамс разказа придобиването чартърен като огромно усъвършенстване за Бронкс. „ Този ​​ден е доста повече от промяната на знак “, сподели той.

...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР